Suntem o echipa tanara construita in timp prin experienta  de peste 10 ani. Suntem capabili sa-ti oferim solutia ideala intr-un mod profesionist. Inca de la inceputuri am lucrat in echipa, lucru care ne ajuta sa atingem mai usor obiectivele propuse.

Produsele si serviciile noastre sunt usor de folosit, achizitionat si intotdeauna vor fi de cea mai buna calitate. Aceste detalii sunt cele care conteaza. Vor oglindi mereu profesionalismul firmei noastre.

In cadrul firmei MTP avem o vorba: “Bun nu este suficient!” Produsele si serviciile noastre trebuie sa fie de cea mai buna calitate, lucru pe care il transmitem si clientilor nostrii. Punem mare accent pe produse, pe durabilitatea acestora si cuantificam beneficiile aduse pe termen cat mai lung; de aceea am ales ca partenerii nostrii sa fie lideri mondiali.

  • Obiectivul nostru

Scopul nostru este da ai ajuta pe clienti sa cumpere intr-un mod profesionist. De accea, prin strategia bine pusa la punct, MTP Lines pune la dispozitia tuturor documente si certificari de calitate ce atesta provenienta materialelor folosite de noi.

arbeits-_und_gesundheitsschutzmanagement_en
ISO_14001_2005_EN

  • Cine are incredere in noi?

Avem o vointa de fier si ducem la capat toate proiectele, pe care le gandim ca pe adevarate provocari. Mentinem la cote exigente calitatea produselor si a serviciilor. Astfel, numarul de clienti care ne recomanda si care au incredere in noi este in continua crestere.

Experienta noastra cu MTP Lines LTD a fost foarte buna. Am dat de ei rascolind internetul prin 2013 si i-am ales pentru au fost extrem de reactivi la intrebarile noastre, pe langa solutiile propuse cu un foarte bun raport pret calitate. In plus de calitatea materialelor de la furnizori consacrati, a contat mai ales disponibilitatea si profesionalismul comunicarii de-a lungul intregii aventuri. Avand in vedere ca am discutat prin telefon si email, comanda fiind data din Belgia, rezultatul a fost perfect. 

Cu o asemena experienta nu am ezitat sa facem apel la MTP Lines LTD pentru a doua comanda, ce a fost montata in Februarie 2017, tot in Belgia si cu acelasi rezultat. Ii recomandam fara ezitare!

CristianSiminea
Belgia, Bruxelles
Paul Neagu

Paul Neagu
Antrenor federal, echipa Romaniei de bob
Constanta, Romania

  • Valori dupa care ne ghidam

O prima valoare si cea mai importanta este aceea ca intotdeauna facem ceea ce promitem

Suntem dedicati 100% in activitatea pe care o detinem si de aceea ne bucuram de o crestere pe plan intern si extern

Punem accent pe calitate, la un pret corect, si pe dezvoltarea produselor de ultima generatie ca tu sa beneficiezi de un tot unitar

Important! MTP Lines nu isi selecteaza clientii in functie de marimea sau capacitatea financiara de care acestia dispun

Alege un sistem potrivit pentru tine

... sau mai bine, lasa specialistii nostrii se se ocupe de acest aspect in locul tau!

Parteneri MTP Lines

care ne recomanda cu incredere in urma sustinerii unor colaborari de succes.

byzoss partener

Paolo Rosso, Italia

elstudents partener

Vincenzo Crolla, Scotia

Dorin Ghise, Baia Mare

Emil Maris, Baia Mare

Mihai, Baia Mare

Dan Grumaz, Baia Mare

Adrian Ciura, Cluj

Logo MTP
MTP Lines LTD Str. Cosmonautilor, Baia Mare, Maramures, 430053 Romania.

Despre noi

Suntem o echipa tanara construita in timp prin experienta de peste 10 ani. Suntem capabili sa-ti oferim solutia ideala intr-un mod profesionist. Inca de la inceputuri am lucrat in echipa, lucru care ne ajuta sa atingem mai usor obiectivele propuse.