MTP Lines pune la dispozitie usi armonice de diferite profile si stiluri, convingatoare si usor de intretinut.
O locuinta in care se investeste rezulta intr-un camin cu aspect placut, ce corespunde oricaror cerinte, oricat de pretentioase.

Profilele usilor armonice oferite de MTP Lines completeaza perfect orice design prin diversitate, forme, culori si rezultat finit deosebit.
Alege sa adaugi accente extraordinare oricarei incaperi cu ajutorul usilor armonice de inalta calitate!

Modele ´╗┐´╗┐disponibile usi armonice


M9800

M19800

  • feronerie

Roto Patio Fold

Feroneria premium Roto Patio Fold pentru profile din lemn, PVC si aluminiu poate realiza elegant si eficient sisteme armonice-culisante cu suprafete mari, cu elemente a caror greutate a cercevelei poate ajunge pana la 100 kg. Toate usile pot fi pliate comod, realizand economie de spatiu si pot fi glisate pe o latime totala a ramei de pana la 6 m.

  • Acces generos, fara obstacole, la terasa, gradina de iarna, sala de conferinte, camera de oaspeti
  • Usile se pliaza si se gliseaza lateral pentru o utilizare optima a spatiului
  • Insurubarea ascunsa a balamalelor de cercevea actioneaza nu numai impotriva efractiei, ci si din punct de vedere vizual
  • Variante - posibilitati de configurare flexibile si individuale
  • Manere Roto Swing Standard, Roto Line Standard
  • Montaj feronerie - puncte de fixare variabile ale balamalelor de toc, permitand adaptarea optima la sistemul de profile
Logo MTP
MTP Lines LTD Str. Cosmonautilor, Baia Mare, Maramures, 430053 Romania.

Despre noi

Suntem o echipa tanara construita in timp prin experienta de peste 10 ani. Suntem capabili sa-ti oferim solutia ideala intr-un mod profesionist. Inca de la inceputuri am lucrat in echipa, lucru care ne ajuta sa atingem mai usor obiectivele propuse.