6 motive sa alegi profile ferestre PVC pentru pentru locuinta ta

Iti doresti pentru casa ta ferestre care sa dureze, sa nu fie scumpe si sa fie usor de intretinut? Atunci cand trebuie sa schimbi ferestrele si nu stii ce alegere sa faci dintre atatea optiuni care sunt disponibile pe piata, depinde de ce vrei sa obtii mai exact ca sa faci o alegere potrivita. Daca vrei sa alegi o solutie foarte buna in ceea ce priveste eficienta energetica si alte beneficii pentru locuinta ta, poti opta pentru profile ferestre PVC, care sunt apreciate de catre cei care le folosesc. Pentru a intelege motivele pentru care aceste profile sunt o alegere buna, sa luam in considerare punctele forte ale acestor montaje.

 

1.Eficienta energetica le caracterizeaza

 

Stim cu totii ca motivul principal pentru care oamenii aleg sa isi monteze profile ferestre PVC cu geam termopan este eficienta energetica a acestor sisteme. Profilele ferestrelor joaca un  rol important in eficienta energetica a ferestrelor si izolarea termica a camerelor in care sunt montate. Ba mai mult, exista un potential urias de a economisi bani atunci cand se folosesc astfel de profile, de aceea ele sunt numarul unu cand vine vorba de eficienta energetica.

 

2.Ferestrele din PVC sunt usor de Intretinut

 

Ferestrele cu profile din PVC sunt usor de intretinut, nevoia lor de mentenanta fiind de altfel minima. Pe de alta parte, cele cu profile din lemn trebuie curatate, lustruite si chiar vopsite o data la cativa ani. Profilele din PVC insa, daca sunt de calitate inalta nu necesita nici un fel de interventie. E destul sa fie spalate periodic cu detergent si vor fi ca noi.

 

curatare ferestre pvc

 

3.Profile rezistente si usoare

 

Exista profile ferestre PVC care sunt mult mai rezistente decat oricare profil din lemn sau din aluminiu, care este de exemplu cea mai scumpa solutie. PVC-ul este un material rezistent la abraziune, are rezistenta mecanica buna si este foarte usor. Dar acest material mai are multe alte avantaje, dupa cum vom vedea mai jos.

 

sectiune profil pvc

4.Raport foarte bun calitate pret

 

Profilele de ferestre din PVC au costuri destul de mici atat in ceea ce priveste cumpararea si instalarea lor, cat si intretinerea pe tot parcursul duratei lor de viata, iar asta inseamna peste 50 de ani, mentinand astfel pe toata durata si valoarea cladirii in care sunt montate.

 

5.Se instaleaza foarte usor

 

Datorita faptului ca poate fi taiat si sudat, acestui material i se pot da diferite forme, iar pentru ca este foarte usor, ansamblele din PVC pot fi manevrate rapid si fara probleme.

 

6.PVC-ul e un material ieftin, sigur si ecologic

 

De ce ar fi profilele de ferestre PVC solutii ecologice? Raspunsul este simplu: sunt suta la suta reciclabile datorita materialului din care sunt realizate, PVC-ul. Pe langa asta, faptul ca in procesul fabricarii lor emisiile sunt minime, nu sunt considerate poluante pentru mediul inconjurator. Iar PVC-ul nu este un material toxic, ba chiar respecta toate standardele internationale de siguranta si sanatate. Acest material este atat de bun, incat inlocuieste cu succes diverse materiale de constructii cum sunt metalul, betonul sau lemnul in diverse aplicatii.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: