Cele mai cautate culisante din aluminiu

In majoritatea filmelor straine vedem case mari si spatioase, dar si terase foarte frumoase. Cu siguranta fiecare dintre noi ne dorim sa avem asa ceva in vietile noastre, insa nu prea stim de unde sa incepem. Chiar daca inca nu avem vilele imense din filme, putem sa ne bucuram de cele mai cunoscute culisante din aluminiu, despre care poti afla mai multe in cele ce urmeaza.

Cand vine vorba de confortul nostru, alegem mereu cele mai bune produse, insa doar dupa ce analizam raportul pret-calitate. Este un lucru foarte normal, avand in vedere ca ne dorim calitate, dar fara sa ne stricam bugetul. Daca te-am indus intr-o stare de relaxare, dar ti-am atins si dorinta de a renova locuinta, fie ca vorbim de apartament sau casa, trebuie sa urmaresti articolul in continuare si sa vezi care sunt cele mai cautate culisante, de ce si cum poti sa profiti si tu de ele.

Apartament

De multe ori, apartamentele nu ne pun la dispozitie foarte mult spatiu, indiferent de numarul de camere de care dispun. Vezi mai jos cum iti poti reamenaja apartamentul in functie de numarul de camere:

  • O camera – apartamentele cu o camera sunt cunoscute sub denumirea de garsoniere pentru ca dispun de o singura camera, o mica bucatarie si o baie. Unii mai norocosi, pot sa aiba si un balcon mic. In aceste apartamente, cel mai des sunt utilizate culisantele fie la balcon, fie la bucatarie. Nu doar ca ofera un design elegant, insa ajuta si la mentinerea temperaturii optime si tin la distanta mirosurile din bucatarie.
  • Doua camere – acest tip de apartamente utilizeaza culisantele fie la balcon si la bucatarie, fie ca perete intre cele doua camere. Ofera un aspect placut si sunt foarte practice.
  • Peste trei camere – de regula, proprietarii acestor apartamente isi doresc renovarea si incercarea de a obtine mai mult spatiu. Cel mai des intalnite culisante sunt cele care fac trecerea din bucatarie in living, astfel nu doar ca bucataria este separata, dar in unele momente, poti beneficia de un living cu bucatarie inclusa. Poti alege diferite modele si iti poti renova si rearanja locuinta exact asa cum vrei.

Casa

Chiar daca locuiesti la casa si ai mult spatiu la dispozitie, parca iti doresti o reorganizare a camerelor. Poate ti se pare ca living-ul este prea mic, sau ca nu ai destula lumina sau cine stie ce alte modificari vrei sa faci.

Culisantele de aluminiu sunt produsele perfecte care te scapa de foarte multe batai de cap. Este adevarat ca este nevoie sa spargi niste pereti, insa avantajul este ca poti sa micsorezi sau sa maresti diferite locuri din casa, dar si sa beneficiezi de mai multa lumina. Cel mai des sunt utilizate culisantele care fac trecerea din bucatarie in alta incapere. De exemplu, daca bucataria ta si livingul sunt foarte apropiate, poti opta ca peretele separator sa fie o culisanta, deoarece atuni cand gatesti mirosul ramane in bucatarie, iar cand vrei sa ai un spatiu mare si invitatii pun stapanire pe casa ta, este perfect sa imbini bucataria si livingul.

Pe site-ul nostru gasesti doua modele inedite de culisante care sunt cele mai cautate de clientii nostri din Romania, dar si din toata Europa. Este vorba de Glisanta M9050 si Glisanta S350. Ambele variante se pot utiliza fie sa faca legatura in interiorul casei, fie sa faca legatura intre spatiul interior si o terasa sau un balcon.

Indiferent care este motivul pentru care doresti sa beneficiezi de avantajele unei culisante de aluminiu, in magazinul nostru online gasesti o multime de optiuni pentru tine si casa ta. Iti punem la dispozitie produse premium, dar si o echipa de profesionisti in consultanta si montare.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: