Pereti din sticla pentru locuinta sau birou – luxos, spatios si practic

E de ajuns sa fii intr-o camera cu pereti din sticla cu vedere catre o gradina frumoasa, catre un lac sau chiar catre mare pentru a simti aerul modern pe care il confera acesi pereti transparenti unei case. Peretii din sticla ii permit luminii sa intre in casa in cel mai natural mod, pentru a domina peisajul din interior, insa exista si un aspect practic. Sa vedem cateva motive pentru care merita sa consideri peretii de sticla ca optiune pentru locuinta ta sau pentru birou.

Lasa toata lumina sa intre in casa

Spre deosebire de geamuri, oricat de mari ar fi acestea, peretii din sticla sunt cu totul altceva. Acestia lasa pur si simplu toata lumina sa intre in casa, ca si cum nu ar exista nici o separare intre camere si exterior. Iar combinati cu usi din sticla, efectul este optim. Daca nu vrei sa intre toata lumina in interior, poti sa ai o combinatie intre pereti opaci si pereti din sticla.

 

Pentru ca lasa mai multa lumina sa intre decat un simplu geam din sticla, peretii de sticla echilibreaza paleta de culori in fiecare camera, oferind nuante mult mai deschise si mai prietenoase in locul celor intunecate.

Sticla e transparenta si creeaza impresia de mai mult spatiu

Peretii din sticla au capacitatea de a separa spatiul din casa, pastrand in acelasi timp impresia de mai mult spatiu in incaperi. De fapt, peretii din sticla, pe langa folosirea de oglinzi si amplasarea optima a mobilierului, sunt unul dintre acele lucruri pe care le poti face pentru a crea impresia unei locuinte mai spatioase, sau a unui birou mai spatios decat este el de fapt.

pereti din sticla in birouri

Peretii din sticla dau un aer luxos oricarui spatiu

Orice camera cu pereti de sticla va avea un aspect elegant. Chiar si un perete de sticla despartitor in baie in loc de o cabina de dus va arata cu totul altfel, mai modern, mai luxos, mai spatios. Sau, poti sa ai in locul unui dulap din dormitor un perete din sticla, pentru un aspect urban si modern al dormitorului.

Acesti pereti sunt foarte practici

Un perete nu trebuie sa fie doar din sticla pentru a fi considerat util pentru spatiul in care se afla. Poti sa ai un perete despartitor intre doua camere, cum ar fi bucataria si living-ul care sa fie partial din sticla, sau sa aiba acel geam care acum nu prea mai e folosit pentru estetica lui, insa e la fel de apreciat ca in trecut pentru partea practica.

 

Poate partea cea mai interesanta a peretilor din sticla este atunci cand iti ofera o vedere panoramica asupra unui peisaj, cum ar fi chiar propria gradina, un camp deschis cu munti in departare, vedere spre mare sau ocean, spre o padure de brazi si un lac si asa mai departe.  Daca ai nevoie de pereti din sticla, apeleaza la MTP Lines, firma specializata in ferestre, usi, pereti si alte solutii pentru interior si exterior.

 

Click Here to Leave a Comment Below
Dan P. Reply

Peretii de sticla sunt absolut superbi, ii recomand cu incredere pentru orice locuinta in care doriti sa adaugati un plus de stil. Cu toate ca sunt destul de scumpi, merita intr-un bun final.

Leave a Comment: